Στη φάκα σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε γειτονιές της Πάτρας και σε καταυλισμούς της Αχαΐας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, 12:05
Στη φάκα σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε γειτονιές της Πάτρας και σε καταυλισμούς της Αχαΐας

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε γειτονιές της Πάτρας και σε καταυλισμούς της Αχαΐας εξάρθρωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας τέσσερις άνδρες (ηλικίας 33, 30, 24 και 21 ετών).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ερευνών αστυνομικών και έχοντας πρώτα αξιοποιήσει στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, συνέλαβαν αρχικά τον 33χρονο, που θεωρείται αρχηγός της σπείρας, τη στιγμή που προσέγγιζε χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών σε αγροτική τοποθεσία στην Πάτρα.

Ο 33χρονος είχε τοποθετήσει τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε νάιλον συσκευασίες, τις οποίες είχε κρύψει μέσα σε βλάστηση και απορρίμματα.

Μετά τη σύλληψη του 33χρονου ακολούθησαν οι συλλήψεις των υπολοίπων τριών μελών της σπείρας, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και στα αυτοκίνητα των συλληφθέντων, καθώς και σε χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, περίπου ένα κιλό ηρωίνη, δύο πυροβόλα πιστόλια, 74 φυσίγγια, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 45.345 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, 13:06