Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί από το πλήθος των κλοπιμαίων, που βρήκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητο της 43χρονης και φυσικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν ανακάλυψαν ότι είχε κλέψει και την ίδια της την μάνα!

Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον επτά περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 43χρονη «ποντικός» είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες για απόπειρα κλοπής και είχε αφεθεί ελεύθερη. Η αστυνομία, όμως, οδηγήθηκε ξανά στα ίχνη της όταν μία 54χρονη κατήγγειλε ότι της είχαν «αδειάσει» το σπίτι. Ειδικότερα, η 54 ετών ιδιοκτήτρια κατήγγειλε ότι από την εξοχική της κατοικία, αφαιρέθηκαν γυναικεία κοσμήματα, χρυσαφικά, πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ρουχισμός, φιάλες με ποτά και πάσης φύσεως οικιακός εξοπλισμός.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκαναν έρευνα στο σπίτι της 43χρονης στη Λιβαδειά, καθώς επίσης και στο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τη συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 43χρονη, το τελευταίο εξάμηνο, διέπραξε άλλες πέντε κλοπές-διαρρήξεις κατοικιών στην περιοχή της Λιβαδειάς και μια στην Ανάληψη Βοιωτίας, από τις οποίες είχε αφαιρέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στις 23-09-2011, από την οικία της 68 ετών μητέρας της στη Λιβαδειά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και 850 ευρώ.

– Στις 07-10-2011 από την οικία 52χρονης στη Λιβαδειά, χρυσαφικά και κοσμήματα.

– Στις 21-11-2011 από την οικία 44χρονου στη Λιβαδειά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

– Στις 01-01-2012 από την οικία 47χρονου στη Λιβαδειά, τιμαλφή και κοσμήματα.

– Στις 02-03-2012 από την οικία 64χρονου στην Ανάληψη Βοιωτίας, χρυσαφικά και κοσμήματα.

– Στις 26-03-2012 από την οικία 44χρονου στη Λιβαδειά, μία χρυσή λίρα και δύο κοσμήματα.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα κλοπής, αφού αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την 54χρονη παθούσα της αποδόθηκαν, ενώ μέρος των κλοπιμαίων παραμένει προς αναγνώριση, από τους νόμιμους κατόχους τους, στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 43χρονης, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης κλοπιμαίων, καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα σε ποιες άλλες περιπτώσεις εμπλέκεται, καθώς επίσης και ποιοι είναι οι συνεργοί της.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Πηγή: lamiareport.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης