Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Περισσότερα από 5.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού είχαν στην κατοχή τους τρία άτομα Συριακής καταγωγής τα οποία έπεσαν στα χέρια των αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η σύλληψη των τριών αντρών έγινε στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. παρατήρησαν τους συλληφθέντες να φέρουν σακίδια στις πλάτες και να μπαίνουν σε ένα μίνι μάρκετ στον Νέο Κόσμο. Θεώρησαν ύποπτη την συμπεριφορά τους και ανέμειναν στο σημείο μέχρι τα τρία άτομα να εξέλθουν του καταστήματος. Όταν οι τρεις άντρες βγήκαν, τους σταμάτησαν και τους υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο.

Οι υποψίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν καθώς στην κατοχή των Σύριων βρέθηκαν δεκάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων. Μετά δε τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών οι τρεις άντρες «έσπασαν» και υπέδειξαν τα μέρη που έκρυβαν την… πραμάτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διαπιστώθηκε, για την αποθήκευση του παράνομου εμπορεύματος χρησιμοποιούσαν ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο, έναν κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, ενώ το εμπόριο λάμβανε χώρα στο μίνι μάρκετ που, όπως προέκυψε, ανήκει σε έναν εκ των συλληφθέντων.

Από την έρευνα που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.792 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες λαθραίου καπνού καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης