Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Στη φάκα του Λιμενικού έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης ένα κύκλωμα το οποίο διατηρούσε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε πατάρι κλειστού κομμωτηρίου στην Αργυρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου Ραφήνας, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών οι οποίες προέρχονταν από τις φυλακές, προχώρησαν σε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο άτομα, θείος και ανιψιός, 56 και 42 ετών, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Πρώτα τον χώρο ερεύνησε η ΕΟΕΠ (Ειδική Ομάδα Επιχειρήσεων Πειραιά). Εκτός από δενδρύλλια, κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας από όπλο G3 και ένα σπαθί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση:

 

 

 

Στον χώρο είχε στηθεί ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο με 95 δενδρύλλια, τα οποία συντηρούνταν σε καθημερινή βάση. Να σημειωθεί ότι βρέθηκαν επιπλέον και 20 ξερά δενδρύλλια. Μάλιστα καθημερινά πολύς κόσμος πήγαινε στο σημείο προκειμένου να προμηθευτεί τη ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού, οι δύο άνδρες είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση τουλάχιστον μία εβδομάδα μέχρι να αποφασιστεί η πραγματοποίηση της επιχείρησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης