Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 33χρονη «κοκκινομάλλα», η οποία κατηγορείται για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά» φέρεται να είπε στην απολογία της σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Νουλέζα που έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ακόμα:

«Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα».
«Έτσι όπως την πήρα, έτσι θα την παρέδιδα».
«Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω».
«Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασα σε site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψή μου, πανικόβλητη, για να μην εντοπιστώ».

Εις βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Διαψεύδει τον οικονομικό συμβιβασμό ο δικηγόρος της

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της κατηγορούμενης διάψευσε μέσω ανάρτησης του το facebook τον ισχυρισμό του δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξη Κούγια, ότι η πλευρά της 33χρονης ζήτησε συμβιβασμό με την αντίδικη πλευρά.

Όπως σημειώνει ο κ. Νουλέζας σε ανάρτησή του:

«Διαψεύδω τον κ Κούγια. Δεν υπήρξε καμία πρόταση οικονομικής αποζημίωσης. Στερείται βασιμότητας η είδηση περί δήθεν εξωδικαστικού συμβιβασμού.

»Δεν υπήρξε κατηγορηματικά καμία απολύτως πρόταση οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας της ανήλικης στον κ. ΚΟΥΓΙΑ που κατασκευάζει σενάρια για κτήση μεγαλύτερης ιδιοτελούς δημοσιότητας.
Υπήρξε πράγματι μια συντομότατη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή αρνητικούς προσβλητικούς σχολιασμούς του περί επαγγελματικής αξιοπρέπειας για εμένα ως Συνήγορο υπεράσπισης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της προηγούμενης ημέρας που με θιγει καίρια ως Δικηγόρο, διαμαρτυρηθείς και ζητώντας να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα, αντέτεινε, με διαβεβαίωσε ότι είχε ήδη επανορθώσει στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι στον ΑΝΤ1.
Ανακοινώθηκε απλώς αόριστα στο πέρας της σύντομης τυπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας χωρίς να εξειδικευτεί ή να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο η καλή πρόθεση-προαίρεση της κατηγορούμενης να βοηθήσει όσο της το επιτρέπουν οι δυνάμεις της τη Μαρκέλλα, που ζει σε εντελώς ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον που δήλωσε μετανιωμένη να επανορθώσει χωρίς αναφορά σε χρήματα.
Η εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία μας που ζήτησε για την Κυριακή ώστε να καθοριστεί τόπος συνάντησης και η ματαίωσή της οφείλεται αποκλειστικά σε δική μου απόφαση λόγω και ανειλημμένων υποχρεώσεών μου όπως χαρακτηριστικά έγραψα με μνμ.
Έδωσα αναγκαστικά σήμερα στη δημοσιότητα το γραπτό μήνυμά μου που του απέστειλα 12.30 π.μ. την Κυριακή.
Δεν ήμουν άλλωστε εξουσιοδοτημένος, Δεν Είχα εντολή να καταθέσω οικονομική πρόταση, άρα εντελώς ανυπόστατο ότι έσπευσε να δημοσιοποιήσει στα ΜΜΕ και στη συνέχεια τη Δευτέρα 21.6 να στείλει για τα προσχήματα εκ των υστέρων μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό μου.
Λυπούμαι και θλίβομαι για την αναξιοπρεπή, εντελώς αντιδεοντολογική και απροσδόκητη επιθετική συμπεριφορά του αδίστακτου και ανειλικρινή, όπως αποδεικνύεται, κ. ΚΟΥΓΙΑ, αρχαιότερου συναδέλφου έναντι μου.
Όλοι κρινόμεθα για τις πράξεις μας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος»

Πηγή: Grtimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης