Την πόρτα των φυλακών θα περάσει η μητέρα της 4χρονης Άννυ, Δημήτρινα Μπορίσοβα, καθώς μετά την απολογία της, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της 4χρονης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή στις 12.55 μ.μ. όπου έδωσε εξηγήσεις
σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που επέφερε τον θάνατό της και ψευδορκία.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 4χρονης Άννυ, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέωςΌπως υποστήριξε στην απολογία της «Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου “δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς”. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος»

«Το χειρότερο που πέρασε από το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και από τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε. Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά. Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί απο τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε αντικείμενα του παιδιού για να πάρει τσιγάρα. Δεν έχω καμία ανάμιξη. Αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη, ο πα-τέρας της ανήλικης, Σάββας, κρίθηκε προφυλακιστέος από τις δικαστικές αρχές και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, όπου κρατούνταν έγκλειστος και ο Μ. Δουρής.

Το υπόμνημα της μητέρας της 4χρονης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης