Στη φυλακή ο αστυνομικός για τις 11 ληστείες σε βενζινάδικα: Τι είπε στην απολογία του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 15:45
Στη φυλακή ο αστυνομικός για τις 11 ληστείες σε βενζινάδικα: Τι είπε στην απολογία του

Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 29χρονος αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη για 11 ληστείες σε βενζινάδικα.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός παρότι προσπάθησε να πείσει ανακριτή και η εισαγγελέα ότι η ..ανάγκη και τα χρέη λόγω του εθισμού του στον τζόγο τον έσπρωξαν στις ληστείες, δεν κατάφερε να τους πείσει.

Έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την οικογένεια του ο νεαρός κατηγορούμενος, άκουσε την  ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δήλωσε στον ανακριτή μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και ομολόγησε όλες τις ληστείες που έχει διαπράξει. Ο κατηγορούμενος, φέρεται να επικαλέστηκε τον εθισμό του στο τζόγο ο οποίος τον  έκανε, όπως είπε, να αναζητά χρήματα με κάθε τρόπο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως έχει πάρα πολλά χρέη και πλέον δεν ήταν σε θέση να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του.  

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός φέρεται να είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 29χρονος από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 15:59