Τον δρόμο για την φυλακή πήραν τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες καθώς είχαν κρύψει στη στέγη 1,5 κιλό κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αμέσως μετά την σύλληψή τους οι δύο άνδρες 44 και 48 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε κακουργηματικό βαθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο αδέρφια χθες βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθούν για τα όσα κατηγορούνται.

Μετά το τέλος της απολογίας τους ο ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκρινε και τους δύο άνδρες προφυλακιστέους.

Το χρονικό της σύλληψης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Ρεθύμνου έφτασαν πληροφορίες για την ενασχόληση των δύο αδερφών με την διακίνηση κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί τους έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και την περασμένη Παρασκευή γνωρίζοντας ότι οι δύο άνδρες θα είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας και αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν την μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στα ξύλινα δοκάρια της στέγης της επιχείρησής τους βρήκαν και κατάσχεσαν συνολικά:

1 κιλό και τριακόσια είκοσι δύο (322) γραμμάρια κοκαΐνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες,

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

100 φυσίγγια,

το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών

ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

13 γραμμάρια κάνναβης,

2 κινητά τηλέφωνα

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης