Στη φυλακή τέσσερα άτομα για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019, 03:51
Στη φυλακή τέσσερα άτομα για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν κατ΄ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα οι τέσσερις απολογούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, όπου την περασμένη Παρασκευή το βράδυ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε 13 άτομα.

Οι τέσσερις Χανιώτες που απολογήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου ζήτησαν και έλαβαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, μαζί με τα φερόμενα ως “ηγετικά μέλη” του κυκλώματος.

Πώς εξαρθρώθηκε η συμμορία

Οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πέρασε χειροπέδες σε 13 άτομα, αφού έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα, που περιλαμβάνει και γνωστούς Χανιώτες, μετά από παρακολούθηση και καταγραφή συνομιλιών μέσω του κοριού της ΕΛ.ΑΣ, μεταξύ των φερόμενων ως δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έφθασαν την συγκεκριμένη επιτυχία, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση.

Αξίζει να επισημανθεί, πως οι ποσότητες κοκαΐνης που φέρεται να είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες είναι αρκετά σημαντικές.

Σημειώνεται δε, πως ενδεχομένως ο αριθμός των ατόμων που πιθανώς να εμπλέκονται στην όλη υπόθεση να αυξηθεί τις επόμενες ώρες και να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019, 03:51