Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση οδηγήθηκαν με αυτοκίνητα της αστυνομίας τρεις από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, και συγκεκριμένα οι: Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΓΑΔΑ επίσης έφθασε συνοδεία αστυνομικών πριν από λίγο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος. «Δεν φοβάμαι, είναι άδικη η απόφαση», δήλωσε φθάνοντας στη ΓΑΔΑ. Ύβρεις προς τους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ωστόσο η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου λέγοντας: «Είστε κανίβαλοι και ανθρωποφάγοι είστε ξεφτίλες εσείς είστε η εγκληματική οργάνωση».

Στα κεντρικά της Αστυνομίας επίσης βρίσκονται ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ο Γιάννης Καζαντζόγλου,ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, ο  Γ. Τσακανίκας και ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής.

Όλοι οι καταδικασθέντες, που θα φυλακιστούν σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, είτε παραδοθούν είτε συλληφθούν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ, όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για την κράτηση τους στον 7ο όροφο και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη σήμανση τους και στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στο Εφετείο, ο οποίος θα ορίσει και το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί ο καθένας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά θα οδηγηθούν στο Τμήμα Μεταγωγών για τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

Να σημειωθεί ότι τέσσερις από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής έχουν παραδοθεί μέχρι στιγμής μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Πρόκειται για τον Ηλία Κασιδιάρη, που παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, που παραδόθηκε στη Νίκαια, τον Γιώργο Τσακανίκα, που παρουσιάστηκε στον Πειραιά και τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος παραδόθηκε στο Α.Τ. Ραφήνας.

Δείτε τη πομπή από τη μεταφορά των Κασιδιάρη, Γερμενή και Ηλιόπουλου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπως την κατέγραψε ο φακός της Ζούγκλας:

 

 

Δείτε εικόνες από τη στιγμή που ο Ν. Μιχαλολιάκος βγαίνει από το σπίτι του για να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ:

 

 

 

 

Εικόνες από την παράδοση του Ν. Μιχαλολιάκου στην ΓΑΔΑ, ενώ η κόρη του Ουρανία εξαπολύει ύβρεις κατά των δημοσιογράφων:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης