Στη Λαμία μεταφέρθηκε ο δράστης του φονικού της Άμφισσας

Στη Λαμία μεταφέρθηκε ο δράστης του φονικού της Άμφισσας
Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρονος κρεοπώλης από την Άμφισσα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης στην Άμφισσα, οι Αρχές αποφάσισαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Α.Δ. Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις, στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Π. Μαντούβαλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος, χθες το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί, ενώ στη συνέχεια καθορίστηκαν και οι λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα ο 34χρονος βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας, σε δυσπρόσιτη περιοχή, για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα μεταβεί στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής Άμφισσας, ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί για να ζητήσει προθεσμία.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, 11:45