Λάβρος κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή εμφανίστηκε και σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίμων Κουλούρης, ο οποίος προσήλθε το μεσημέρι στα δικαστήρια, για να συναντήσει την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου.

Ο κ. Κουλούρης επισκέφθηκε αυτοβούλως την κα Ράικου, χωρίς δικηγόρο, όπως είπε, για να ζητήσει την επιτάχυνση της έρευνας που διατάχθηκε απ’ την Εισαγγελία για το περιστατικό στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η απάντηση, ωστόσο, που εισέπραξε απ’ την κα Ράικου ήταν ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να καταθέσει, αλλά θα πρέπει να περιμένει να κληθεί. Σε δηλώσεις του πάντως ο κ. Κουλούρης απείλησε με αγωγές για όλα όσα ακούγονται εις βάρος του, ενώ καταφέρθηκε για άλλη μία φορά εναντίον του Χρ. Παπουτσή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον ΓΑΠ, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουλούρης.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης