Τρεις αλλοδαποί, ένας 21χρονος υπήκοος Ρουμανίας, και δύο υπήκοοι Πολωνίας, 33 και 39 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα με Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης, παραδόθηκαν την Τρίτη στις Αρχές της χώρας τους.

Οι τρεις συλληφθέντες παρελήφθησαν από αστυνομικούς των χωρών τους, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να τους συνοδεύσουν στις χώρες καταγωγής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπήκοος Ρουμανίας είχε συλληφθεί στις 4 Αυγούστου 2011 στη Θεσσαλονίκη με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών. Ο 33χρονος υπήκοος Πολωνίας, είχε συλληφθεί με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 στην Αθήνα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πρόκληση ατυχήματος με σοβαρές σωματικές βλάβες, ενώ ο 39χρονος ομοεθνής του είχε συλληφθεί με ανάλογο Ένταλμα στις 14 Δεκεμβρίου 2011 στην Αθήνα για απάτη και οικειοποίηση ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι το 2011 συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία με Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης χωρών Schengen 240 άτομα, από τα οποία τα 146 έχουν ήδη παραδοθεί στα κράτη έκδοσης των ενταλμάτων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης