Ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας θα οδηγηθεί την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δεκάχρονης μαθήτριας

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικη κάτω των δέκα ετών έναντι αμοιβής, κατά εξακολούθηση, και αποπλάνησης παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εγκληματικές ενέργειες του 52χρονου ήρθαν στο φως έπειτα από καταγγελία  της μητέρας της δεκάχρονης στην αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της, ζητώντας να δει το στήθος της. Όπως κατέθεσε η μητέρα ο κατηγορούμενος έχει προβεί κατ’ επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. 

Η ανήλικη -καταθέτοντας στους αστυνομικούς- επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε η μητέρα. 

Το κυλικείο σύμφωνα με πληροφορίες το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της, το είχε αναλάβει ο 52χρονος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς τις καταγγελίες της δεκάχρονης και ομολόγησε ότι έχει τελέσει παράνομες πράξεις και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών της Δ’ και Ε’ τάξης δημοτικού. Εξέφρασε επιπλέον την μεταμέλεια του. 

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης