Στην Ελλάδα η 8η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 09:17
Στην Ελλάδα η 8η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού
Νέα μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας στην ισχυροποίηση του διεθνούς της ρόλου στον τουρισμό συνιστά η απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που επέλεξε την Ελλάδα για να διοργανώσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στον Δρόμο του Μεταξιού. Την ελληνική υποψηφιότητα είχε υποστηρίξει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Με επιστολή του, ο εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος του Δρόμου του Μεταξιού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Zhu Shanzhong συνεχάρη την υπουργό για την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 9-12 Οκτωβρίου του 2018.

«Θεωρούμε την Ελλάδα έναν εξαιρετικό συνεργάτη και η συμβολή σας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και από το Πρόγραμμα για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού» αναφέρεται στην επιστολή.

Παράλληλα, τονίζεται η άνευ προηγουμένου υποστήριξη της υπουργού Τουρισμού, η οποία συνέβαλε στο να καταστεί η Ελλάδα ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς του Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού συνάδει με την εθνική τουριστική πολιτική που υλοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού για να καταστεί η Ελλάδα παγκόσμιος προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

Στην επιστολή επίσης αναφέρεται ότι η συνδιοργάνωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Υπουργείου Τουρισμού και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στην Αλεξανδρούπολη της 1ης Διεθνούς Ημερίδας για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού τον περασμένο Απρίλιο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 09:17