Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις ενημερωτικές διεργασίες της Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων. Ο δήμαρχος, μετά από κάλεσμα της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου για να παρακολουθήσει συνέδρια που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις περιφέρειες και τις πόλεις ως πυλώνες του ευρωπαϊκού μέλλοντος, τη στρατηγική που διαμορφώνεται για τις πόλεις τον 21ο αιώνα και τη βιώσιμη αναγέννηση των αστικών περιοχών.

Παράλληλα ο κ. Κυριακίδης θα έχει ξεχωριστή συνάντηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων είναι μια τετραήμερη εκδήλωση που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών αρχών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης