Την είσοδο των Δικαστηρίων Πειραιά πέρασε στις 14:58 ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, κατευθύνθηκε στον 4ο όροφο και συγκεκριμένα στο γραφείο της Εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα η οποία διεξάγει την έρευνα για το Noor1 και την υπόθεση αγοράς και μεταφοράς 3 τόνων ηρωίνης στην Ελλάδα, λαθρεμπορίας καυσίμων και διακίνησης μαύρου χρήματος. Ο Βασίλης Δημακόπουλος αποχώρησε στις 15:10.

Δείτε τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την έξοδό του από τα Δικαστήρια Πειραιά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του δικηγόρου του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει να κάνει με την υποχρέωση του πελάτη του να παρουσιαστεί στην Εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί, ως πιθανός ύποπτος δηλαδή για την υπόθεση αυτή. Με τη λήξη της προθεσμίας που είχε λάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υποβάλλει δια του δικηγόρου του αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα η οποία απερρίφθη από το αρμόδιο δικαστικό όργανο. Κατόπιν τούτου ο εφοπλιστής ήταν υποχρεωμένος να παρουσιαστεί αφού είχε εκ νέου λάβει τη σχετική κλήση.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του δικηγόρου Βασίλη Δημακόπουλου στο γραφείο της Εισαγγελέως τη Δευτέρα μετά το μεσημέρι μπορεί να εξηγηθεί με δύο εκδοχές. Είτε κατέθεσε υπόμνημα ως έχει το δικαίωμα με τις εξηγήσεις του πελάτη του, είτε ζήτησε νέα προθεσμία. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής της. Η Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναμένεται να υποβάλει το πόρισμά της όσο και εάν η πλευρά Μαρινάκη με τεχνάσματα και νομικά τερτίπια επιχειρεί να κερδίσει χρόνο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης