Στην Καισαριανή ο Δ. Κουτσούμπας για τα Κούλουμα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 12:21
Στην Καισαριανή ο Δ. Κουτσούμπας για τα Κούλουμα

«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Καλή δύναμη, υγεία και με πολλές επιτυχίες, στην Καισαριανή, σε όλη την Ελλάδα και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές, όποτε κι αν γίνουν. Καλά να περνάτε» δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, βρίσκεται στο Πάρκο Αη Γιάννη «Ξύλινα», στην Καισαριανή.

Ο κ. Κουτσούμπας συμμετέχει στις καθιερωμένες για τη μέρα εκδηλώσεις του δήμου και συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, περιηγήθηκε στο πάρκο, χαιρέτισε και συνομίλησε με τον κόσμο.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος ο Δήμος Καισαριανής διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο του Αη Γιάννη. Ο λαός θα γλεντήσει με τα παραδοσιακά Κούλουμα, χθες είχαμε ένα μεγάλο Καρναβάλι στην πόλη μας. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή διασκέδαση και φυσικά ενίσχυση παντού της ''Λαϊκής Συσπείρωσης'' και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν» δήλωσε ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 12:27