Στην Κρήτη η ελίτ των Ρώσων tour operators

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 14:40
Στην Κρήτη η ελίτ των Ρώσων tour operators
Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (HRCC) αναγγέλλει τη διοργάνωση του Ελληνορωσικού Τουριστικού Φόρουμ με τίτλο: “Χαρτογραφώντας το Μέλλον”, στην Κρήτη την περίοδο 3-4 Σεπτεμβρίου 2012.

Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνάντηση ελληνορωσικών τουριστικών δυνάμεων με τη συμμετοχή της ελίτ των tour operators της Ρωσίας-Οργανισμών τουριστικής προβολής στη Ρωσία - Θεσμικών παραγόντων της Ελλάδας – ελλήνων ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Χερσόνησο Ηρακλείου, φιλοδοξεί να ανοίξει δρόμους προβολής, συνεργασίας και ανάπτυξης στους επιχειρηματίες του τουρισμού, απευθύνεται σε όλο το φάσμα των τουριστικών επαγγελματιών της Ελλάδας.

Το φόρουμ διοργανώνεται σε συνέχεια του αυξημένου ενδιαφέροντος των Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού για συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με ρώσικες επιχειρήσεις εξερχόμενου τουρισμού.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του HRCC, κ. Χρήστος Δήμας, “σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για την χώρα μας, ο εισερχόμενος τουρισμός από την Ρωσία δείχνει δυναμική σταθερής ανάπτυξης. Το HRCC με την εκδήλωση του αυτή, ανοίγει δρόμους σε όλες τις επιχειρήσεις για ουσιαστικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Τώρα είναι ο σωστός χρόνος!”.

Πηγή: traveldailynews.gr

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 14:43