Νέα σελίδα στη ζωή της άνοιξε το όμορφο κορίτσι, πρώην μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ, αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά. Σήμερα, υπηρετεί την ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λέσβο ως συνοριοφύλακας αφού έδωσε επιτυχώς εξετάσεις και προσελήφθη στην Ελληνική Αστυνομία.

Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, στη Μόρια και δίνει το δικό της αγώνα μαζί με τους συναδέλφους της για να επανέλθει σε φυσιολογικά πλαίσια η ζωή στο χτυπημένο νησί από την τραγωδία της πυρκαγιάς στη δομή προσφύγων. Με εντολή της υπηρεσίας της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και οι συνάδελφοί της έχουν αναλάβει να ελέγχουν μία από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου που στάθηκε στο πλευρό της Ειρήνης από την πρώτη στιγμή της δύσκολης περιπέτειάς της, επιχειρώντας να εξηγήσει αυτή την επιθυμία της να ενταχθεί στο Σώμα της Αστυνομίας είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του στη Ζούγκλα:

«Η τραγική περιπέτεια της προφυλάκισής της αλλά και η αθωωτική απόφαση στο Χονγκ Κονγκ θεωρώ ότι την επηρέασαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να ασχοληθεί με την αστυνομία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα:  Η νέα ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου – Πέρασε στην Αστυνομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης