Της Άντζελας Πεϊτση

Στις εργασίες στησίματος των εκλογικών τμημάτων στη Θεσσαλονίκη ρίχθηκαν από το πρωί, τα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ. Το zougla.gr, βρέθηκε στο μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο της πόλης, αυτό του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου, το οποίο περιλαμβάνει δώδεκα εκλογικά τμήματα και αναμένεται όπως και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, να δεχθεί τη μεγαλύτερη προσέλευση ψηφορόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του εκλογικού κέντρου Βελλιδείου, Δημήτρης Παππάς, μίλησε για τις προετοιμασίες αποκλειστικά στο zougla.gr: «Είναι το μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο του νομού. Έχει την ευκολότερη πρόσβαση, λόγω θέσης και αναμένουμε «εδώ» τη μεγαλύτερη ροή κόσμου. Γι’ αυτό το λόγο, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας, με αποκορύφωμα τη σημερινή έναρξη των εργασιών στησίματος. Ευθύνη μας, είναι η όσο το δυνατόν ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης».

Ο κ. Παππάς, αναφορικά με τη συμμετοχή στις εκλογές των μελών της ΝΔ αλλά και των φίλων της γαλάζιας παράταξης τόνισε: «Μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το που ψηφίζει σε επίπεδο εθνικών εκλογών, αρκεί να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, να γνωρίζουν όσοι θα προσέρθουν για να ψηφίσουν πως θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική ταυτότητά τους. Όσο για το χρηματικό αντίτιμο, αυτό είναι στα τρία ευρώ».

Ακολουθεί το αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις πρωινές εσωκομματικές προετοιμασίες της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης