Τις… μηχανές των τρακτέρ τους ζεσταίνουν οι αγρότες, οι οποίοι έχουν προαναγγείλει δυναμικές κινητοποιήσεις για το προσεχές διάστημα.

Κλειστή μέχρι τις 14.00 θα είναι σήμερα η Νέα Εθνική Οδός στο ύψος του Αιγίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου αναμένεται να μπουν στον χορό των κινητοποιήσεων οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

Μιλώντας στο tempo24.gr, ο γραμματέας του Συλλόγου Αγροτών δυτικής Αχαΐας Δημήτρης Φλίγγος ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, κατά την οποία εκφράστηκε η πρόθεση για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, εκτιμήθηκε ότι οι αγρότες εισπράττουν εμπαιγμό μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση και ότι στα κύρια τρία αιτήματά τους (φορολογικό, ασφαλιστικό και κόστος παραγωγής) ουδείς μέχρι σήμερα έχει δεσμευθεί ότι θα υπάρχει ευνοϊκότερη μεταχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπλόκα και στην Ηλεία

Από το Λατίφι Αμαλιάδας ξεκινούν σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών της Ηλείας.

Λίγο μετά τις 10.00 άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο αγρότες με τα τρακτέρ τους από τον κόμβο του Αγίου Γεωργίου.

Επί τόπου βρίσκεται επίσης από νωρίς ισχυρή αστυνομική παρουσία, καθώς το σημείο χαρακτηρίζεται ως «καρμανιόλα» από τους αστυνομικούς και η παρουσία των αγροτικών οχημάτων εκεί ενισχύει τον φόβο για τροχαίο ατύχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης