Για τις 5 Φεβρουαρίου διεκόπη η δίκη των κατηγορουμένων για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του κομμωτή των celebrities Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του, booker μοντέλων, Έλενας Χριστοπούλου, πριν από περίπου τρία χρόνια στο σπίτι τους στον Λυκαβηττό.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων διορίστηκε πρόσφατα και ζήτησε χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου δεν αντάλλαξαν λέξη όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στην αίθουσα του εφετείου.

Το πρώην ζευγάρι ήταν αναπόφευκτο να συναντηθεί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, όπου αναβιώνει η δραματική εμπειρία που έζησαν τον Ιανουάριο του 2016, όταν τους πυροβόλησαν στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας και συνέργεια στις παραπάνω πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγορούνται ένας αστυνομικός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος, ο οποίος το μοιραίο βράδυ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες. Πρωτόδικα, στον 30χρονο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η συμμετοχή του περιορίστηκε στις πληροφορίες που έδωσε για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Ο 35χρονος Ιρακινός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών, ενώ στον 43χρονο κρατούμενο που πυροβόλησε επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 53 ετών (εκτιτέα τα 25).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης