Στο άγαλμα Βενιζέλου η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, 13:28
Στο άγαλμα Βενιζέλου η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Στο άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 10:30 το πρωί, η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ).

«Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματός μας. Βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο που χαράχτηκε από το Σικάγο του 1886, τη Θεσσαλονίκη του 1936, από τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, από τις χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές μέχρι τις μέρες μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης.

Καλούνται, δε, σε συμπόρευση όλα τα σωματεία, οι συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι που όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, «προσβλέπουν στην ισχυροποίηση του εργατικού κινήματος και κατανοούν τη σημασία δυνατού ταξικού πόλου».

Επιπλέον το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει τον ρόλο του εργατικού κινήματος και ζητά από όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις του να βγάλουν συμπεράσματα για το με ποιον πρέπει να συμπορευτούν.

Ειδικά για το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «νόθες πλειοψηφίες», που «δεν έχουν στηρίξει κανέναν εργατικό αγώνα» και αναφέρει ότι οι δυνάμεις των «Πασκε, Δακε, ΕΑΚ-ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν σε εργαζόμενους την προκήρυξη απεργίας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, 13:30