Τον γύρο του κόσμου κάνει πλέον η είδηση ότι, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, μια ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας, ο «Βουκεφάλας», έχει για χορηγό οίκο ανοχής της περιοχής!

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Αssociated Press, μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην αναπαραγωγή της είδησης, αλλά ταξίδεψε με απεσταλμένο του μέχρι τη Λάρισα κι έκανε εκτενές ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρεπορτάζ του φιλοξενούνται και δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του «Οίκου Εποχής» όπως αναγράφεται στις… ροζ φανέλες των παικτών της ομάδας, που είναι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μαθητές, σερβιτόροι και μπάρμαν.

Η 67χρονη Σούλα Αλευρίδου έδωσε 1.000 ευρώ για να διαφημίσει την επιχείρηση στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά, όπως δηλώνει στο πρακτορείο:

«Δεν ήταν ο λόγος αυτός καθ’ αυτός η διαφήμιση. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά και τώρα που είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις, θέλω να τα βοηθήσω περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα του Associated Press μπήκε και στα ιδιαίτερα της επιχείρησης, καταγράφοντας τους χώρους και κάνοντας αναφορές στη διακόσμηση! «Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου δίνει νέο νόημα στην αγάπη για το ποδόσφαιρο» σημειώνει το διεθνές πρακτορείο.

Επίσης, φιλοξενήθηκε άρθρο στο jacksonville.com που φέρει τον τίτλο: «Σεξ και ποδόσφαιρο! Πρωτότυπη ιδέα! Οι Έλληνες πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Η εραστιτεχνική ομάδα του Βουκεφάλα όπως και άλλες πολλές έπρεπε να βρει άλλο τρόπο χρηματοδότησης με την οικονομική κρίση».

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Λάρισας!, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012, 14:19

Η… χορηγός Σούλα χειροκροτεί τον Βουκεφάλα!, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012, 19:20

Τα «ροζ» εγκαίνια της Τζούλιας, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010, 13:23

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης