Στο Δημαρχείο της Πάτρας αντιπροσωπία της Ιορδανίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017, 04:31
Στο Δημαρχείο της Πάτρας αντιπροσωπία της Ιορδανίας
Το Δημαρχείο της Πάτρας επισκέφθηκε το Σάββατο και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέα Αντωνόπουλο, αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιορδανίας, που αποτελείτο από τον Αμπντάλλα Αζουραϊκάτ και τον Ομάρ Άντι, μέλη του Π.Γ. της Κ.Ε. του κόμματός τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε σύντομη ενημέρωση για την ιστορία της πόλης μας, αλλά και τη σημερινή, δύσκολη κατάσταση του λαού της Πάτρας, με τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης τους ενημέρωσαν για τον Δήμο, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, που επίκεντρό τους έχουν τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους.Τα στελέχη του Κ.Κ. Ιορδανίας, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην Ιορδανία και την ευρύτερη περιοχή και ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή, για την ευκαιρία που τους δόθηκε να ενημερωθούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς από την πλευρά του εξέφρασε την αλληλεγγύη της Δημοτικής Αρχής και του Πατραϊκού λαού, στον αγώνα του λαού της Ιορδανίας.

Στο τέλος της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017, 04:31