Οι Τρικαλινοί κυνηγοί, χόρεψαν και… αποδοκίμασαν… βουλευτές του νομού.

Χθες, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου κατέκλυσαν την αίθουσα κοσμικού κέντρου στην Κρηνίτσα και, αφήνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Σκρέκας, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Βασίλης Τσιάνας, ο αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων Γιώργος Κόκκαλης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Γιώργος Παπαπολύκαρπος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης και ο αναπληρωτής τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, Ηλίας Βλαχογιάννης.

Οι Τρικαλινοί κυνηγοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις επιτυχίες τους στην κυνηγετική χρονιά που τελείωσε και έκαναν απολογισμό των θηραμάτων που πέτυχαν, χωρίς φυσικά να λείπουν τα μεταξύ τους πειράγματα, ενώ στη συνέχεια το… έριξαν στον χορό.

Τα …παρατράγουδα άρχισαν όταν σε κάποια στιγμή το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων πραγματοποίησε κλήρωση για τα μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που έγινε στην αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον λόγο πήρε ο γραμματέας του Συλλόγου και ανέφερε ότι την εκδήλωση χαιρετίζουν οι βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρήστος Μαγκούφης, κάτι που ξεσήκωσε θυελλώδεις αποδοκιμασίες στην αίθουσα…

Στη συνέχεια υποδέχθηκε τον πρώην νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη με τη φράση «καλωσορίζουμε τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη», ο οποίος όμως και αυτός έγινε αποδέκτης μικρής έντασης αποδοκιμασιών, ενώ προκάλεσε ερωτήματα ο τίτλος «υποψήφιος βουλευτής» από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ψηφοδέλτιο εθνικών εκλογών από τη «Συγγρού»…

Πηγή: trikalanews.gr
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης