Κρήτη: Στο εδώλιο ο σύντροφος 25χρονης που φέρεται να την κρατούσε με τη βία και να την εκδίδει

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 11:38
Κρήτη: Στο εδώλιο ο σύντροφος 25χρονης που φέρεται να την κρατούσε με τη βία και να την εκδίδει

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικάζεται η υπόθεση της 25χρονης μητέρας την οποία εξέδιδε ο φίλος της και μέλη της οικογένειάς του.

Η υπόθεση της 25χρονης μητέρας, την οποία φέρεται να παρακρατούσαν με τη βία σε σπίτι στο Ηράκλειο και την υποχρέωναν να εκδίδεται μέρα νύχτα, αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Ως εμπλεκόμενοι -και μάλιστα είναι προφυλακισμένοι- φέρονται ένας 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της, η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης εμπλέκεται ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Για την απελευθέρωση της 25χρονης μητέρας κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω Facebook. Η κοπέλα, η οποία ζούσε σε δύσκολες συνθήκες (είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί), πίστεψε όσα της έλεγε ο νεαρός, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης έκρυβαν μια τεράστια παγίδα.

Στην κατάθεσή της υποστήριζε ότι την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με πολλούς άνδρες και, όταν αντιδρούσε, την χτυπούσαν οικογενειακώς. Ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε την εξανάγκασε να εκδίδεται και ότι το έκανε με τη δική της θέληση, ενώ η μητέρα και η αδερφή του αρνούνται κάθε εμπλοκή.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 11:56