Στο εδώλιο ορθοπεδικός τεχνικός για την ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 08:23
Στο εδώλιο ορθοπεδικός τεχνικός για την ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Στις αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου στη Νεάπολη αναμένεται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση της ασέλγειας μιας 13χρονης ασθενούς από έναν ορθοπεδικό τεχνικό, κατά τη διάρκεια θεραπείας.

Το γεγονός είχε αποκαλυφθεί το 2016, έπειτα από σχετική καταγγελία των γονέων του 13χρονου κοριτσιού, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, το κορίτσι έπασχε από μορφή σοβαρής σκολίωσης και οι γονείς του είχαν απευθυνθεί στον κατηγορούμενο προκειμένου το παιδί να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία με τη μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας.

Την ημέρα του περιστατικού η μητέρα συνόδευσε την κόρη της στο γραφείο του ορθοπεδικού τεχνικού και περίμενε στον προθάλαμο μέχρις ότου ολοκληρωθεί η θεραπευτική συνεδρία.

Κατά τη διάρκειά της ωστόσο, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέτρεψε την ανήλικη ασθενή σε ασελγείς πράξεις.

Το κοριτσάκι, έντρομο, αρχικά αποκάλυψε στην αδελφή του όλα όσα είχαν συμβεί μέσα στο εξεταστήριο και κατόπιν ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ακροαματική διαδικασία έχει ήδη αναβληθεί τρεις φορές, ωστόσο η εκδίκασή της - εκτός απροόπτου - αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 08:27