Στο Ηράκλειο ο Κωστής Χατζηδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 10:09
Στο Ηράκλειο ο Κωστής Χατζηδάκης
Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 11.15 στο κτήριο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης τεσσάρων έργων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Jessica.

Υπενθυμίζεται ότι η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα είναι ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος, ενώ ο κ. Χατζηδάκης στη διάρκεια της επίσκεψής του αναμένεται να έχει επαφές με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας αλλά και τοπικών φορέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του υπουργού:

Στις 11.30 ο κ. Χατζηδάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για την υπογραφή συμβάσεων κατασκευής έργων αστικής ανάπτυξης (χώρος στάθμευσης, ανέγερση συγκροτήματος καταστημάτων-γραφείων, βελτίωση οδικού τμήματος και αποκατάσταση κτηρίου) που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Jessica στην Περιφέρεια Κρήτης με φορέα υλοποίησης την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Ακολούθως, στις 12.45, θα επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας «Αναπτυξιακή Κρήτης», όπου γίνεται η αξιολόγηση των προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ.

Στις 15.00 ο κ. Χατζηδάκης και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα επισκεφθούν το έργο οδοποιίας Γάζι - Κρουσώνας, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Στις 17.00 ο υπουργός θα επισκεφθεί την καινοτόμο επιχείρηση «Phaistos Networks A.E.» στο Τεχνολογικό Πάρκο Ηρακλείου.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στα γραφεία της Περιφέρειας και στις 19.00 ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργο Δεικτάκη και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου της πόλης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 11:03