Η γειτονιά του Βύρωνα παρακολουθούνταν τα τελευταία 24ωρα… Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ιδιοκτήτης του γκαράζ είναι ο Β.Π., ιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος διαμένει στη Βαρυμπόμπη και το νοίκιασε τον Ιούνιο του 2013. Ο ίδιος, κατόπιν συνεννόησης με την Αντιτρομοκρατική, είχε ζητήσει από τον νεαρό ενοικιαστή -προφανώς με κάποιο πρόσχημα- να αφήσει τα κλειδιά του γκαράζ σε κατάστημα της γειτονιάς.

Ο 30χρονος δεν έφερε αντίρρηση και έφθασε προχθές το βράδυ στο συνοικιακό καφενείο και αφού σκούπισε τα κλειδιά, τα παρέδωσε στον καταστηματάρχη. Αμέσως έκαναν έφοδο δύο άνδρες της Αστυνομίας και ακινητοποίησαν τον νεαρό, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και στην κατοχή του βρέθηκαν, αφενός μεν ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγματος του γκαράζ καθώς και χειροκίνητο (κλειδιά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης το άτομο έφερε ταξιδιωτικό σάκο μαζί του, σακίδιο πλάτης στο οποίο υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, μπουφάν, γυαλιά, τζόκεϊ. Σύμφωνα με πηγές, ο νεαρός δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε μετά την εξέταση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, ενώ φέρεται να μην συνεργάζεται με τις αρχές και μιλά άπταιστα την ιταλική γλώσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ετοίμαζαν χτύπημα στις 4 Οκτώβρη

Αυτή είναι η γιάφκα στον Βύρωνα – Βρέθηκαν σχέδια για επίθεση κατά Μαρινάκη,Φέσσα και Βενιάμη

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον Βύρωνα-σχέδια επίθεσης σε εφοπλιστή και πολυεθνική

Τα ευρήματα στις γιάφκες

Γιάφκα με όπλα στο Κολωνάκι

Αυτή είναι η γιάφκα που ερευνά η Αντιτρομοκρατική στο Κολωνάκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης