Φύλλο και φτερό κάνουν οι πραγματογνώμονες το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που την Μεγάλη Πέμπτη μεταφέρθηκε σε μάντρα αυτοκινήτων στην Αθήνα. Η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία

Οι πραγματογνώμονες το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πραγματοποίησαν νέα έρευνα στο χρυσαφί αυτοκίνητο της 44χρονης με στόχο να εντοπίσουν νέα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις στην μυστήρια υπόθεση θανάτου της Ειρήνης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα πραγματογνωμοσύνη διεξήχθη σε μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Καβάλας.

Video και φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αυτοκίνητο θα εξεταστεί ενδελεχώς και θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα» δήλωσε την Μεγάλη Πέμπτη ο Βασίλης Ταουξής, συνήγορος της οικογένειας Λαγουδή και υπογράμμισε πως οι αρμόδιοι από εδώ και πέρα μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητο «φύλλο και φτερό» ενώ παράλληλα θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός γενετιστή ώστε να γίνει μια προσπάθεια να βρεθούν περαιτέρω αποτυπώματα βιολογικού υλικού και DNA τα οποία τα οποία ενδεχομένως να αποτελέσουν περαιτέρω βασική αξία στην ταυτοποίηση των πιθανών ενόχων.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως υπήρξε αυτοχειρία» είπε ο Ανδριανός Γκούρμπατσης, δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Γκούρμπατσης ο οποίος έδωσε το παρών στην νέα πραγματογνωμοσύνη ανέφερε επίσης πως και στις δυο εκθέσεις που έχει συντάξει, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 Η οικογένεια της 44χρονης, που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα τον περασμένο Ιανουάριο, επιμένει ότι ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία και θεωρεί ότι τα στοιχεία που θα προκύψουν από την εξέτασή του οχήματος θα οδηγήσουν στον θύτη.

Τι έδειξε η τελευταία αυτοψία στο μοιραίο αυτοκίνητο

Σε αυτοψία που διενεργήθηκε για λογαριασμό της οικογένειας εντοπίστηκε μέσα στο όχημα και συγκεκριμένα στη θέση του συνοδηγού ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός στο οποίο υπήρχαν δύο μπλε χάντρες. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Ειρήνης, κ. Βασίλη Ταουξή, το αντικείμενο δεν ανήκει στην 44χρονη. Το κομποσκοίνι αναμένεται να εξεταστεί από τις αρχές με στόχο να βρεθούν ίχνη DNA του ατόμου στο οποίο ανήκει. 

Σε πολυσέλιδη έκθεσή του που έφερε στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr προ λίγων ημερών ο πρώην στρατηγός της Πυροσβεστικής και ειδικός σε θέματα εμπρησμών Ανδριανός Γκουρμπάτσης επισημαίνει πως ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε καλοσχεδιασμένη δολοφονία με θύτες δύο ή ακόμα και περισσότερους.

Ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης αφού ανέλυσε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, αναφέρει στην έκθεσή του «η φωτιά στο όχημα της 44χρονης τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο, που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος».

Διαβάστε επίσης: ”Έτσι δολοφονήθηκε η Ειρήνη Λαγούδη”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης