Στο νοσοκομείο με ίωση ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 18:15
Στο νοσοκομείο με ίωση ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ

Με ίωση στο αναπνευστικό νοσηλεύεται ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ που βρίσκεται στη Βοστώνη όπου ακολουθεί θεραπεία για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει.

Όπως ενημερώνουν οι γονείς του με ανάρτησή τους στο Facebook, ο μικρός ήρωας που μπήκε στις καρδιές όλων των Ελλήνων, τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, όμως η ίωση τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό και τώρα νοσηλεύεται με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει.

Αναλυτικά η ανάρτηση των γονιών του Παναγιωτάκη:

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.
Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.
Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.
Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.
Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 18:15