Στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης η Ρένα Δούρου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 13:53
Στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης η Ρένα Δούρου
Τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τη γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Αικατερίνη Καντεράκη, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, έπειτα από ενέργειες της Περιφέρειας.

Η κα Δούρου αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά, στα οποία η περιφερειάρχης είχε υποσχεθεί την επίσκεψη αυτή, την τελευταία φορά που βρέθηκε κοντά τους (31 Δεκεμβρίου), και δέχθηκε από αυτά μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα.

Η περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία της, σε συνεργασία πάντα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, να στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Τις δύο κυρίες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο γενικός διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, o διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βάττης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 13:53