Στο πλευρό των μαθητών ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 11:49
Στο πλευρό των μαθητών ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
Αρωγός στην προσπάθεια των σχολείων της περιοχής να διευκολυνθεί η μαθητική κοινότητα μέχρι να παραληφθούν τα φετινά σχολικά βιβλία γίνεται ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Έπειτα από πρωτοβουλία του δήμου και της Σχολικής Επιτροπής, ο δήμος προμηθεύτηκε τέσσερα φωτοτυπικά μηχανήματα, έτσι ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η φωτοτύπηση της διδακτέας ύλης. Ήδη ένα μηχάνημα εγκαταστάθηκε στον χώρο του Δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη, άλλα δύο σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ακόμη ένα σε σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έπιασαν δουλειά, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά οι διευθύνσεις όλων των σχολείων, καθώς και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του δήμου για την προσφορά.

«Στηρίζουμε τη μαθητική κοινότητα και τους γονείς τους και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους, το οποίο τη φετινή χρονιά θα είναι δύσκολο. Γιατί η γνώση είναι το μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια και η νέα γενιά είναι το μέλλον του τόπου μας» τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 11:57