Στο ψυχιατρείο οδηγείται, ύστερα από εισαγγελική εντολή, ο 58χρονος από την Καλαμάτα που «πάρκαρε» με αγροτικό όχημα μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε έξω από τη Βουλή περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας, όταν ένας 58χρονος από τη Μεσσηνία ανέβηκε με το αγροτικό του στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αμαλίας, μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καρότσα του αγροτικού βρέθηκαν μια άδεια φιάλη υγραερίου, δύο άδεια μπιτόνια με οσμή βενζίνης, ένα μπιτόνι νερό και ένα αεροβόλο, ενώ ο οδηγός, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί. Στο όχημα έγραφε ότι οι Τούρκοι κυβερνούν την Ελλάδα και πως κρατούν το σπίτι του αιχμάλωτο εδώ και 30 χρόνια. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η Αντιτρομοκρατική έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου βρίσκεται και ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου Αμαλίας διακόπηκε για μικρό χρονικό διάστημα. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης