Έντονη αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση της σύλληψης του γιου του Κώστα Πρέκα. Χθες, ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές, μετά από καταγγελία μητέρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της, μπροστά στα μάτια του μόλις τριών χρονών γιου της, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην πλατεία Χαλανδρίου.

Συνολικά, κατηγορείται για 50 επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου, οι οποίες τον έχουν ήδη αναγνωρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του ηθοποιού αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας κατόπιν χρόνιας χρήσης ψυχοτρόπων ναρκωτικών και φέρεται να έχει νοσηλευτεί τα τελευταία 10 χρόνια σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, ωστόσο λίγες ημέρες μετά, πάντοτε έπαιρνε εξιτήριο, με εισαγγελική παραγγελία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο Σταύρος Τερίκογλου ήταν αυτόπτης μάρτυρας της βίαιης επίθεσης του γιου του γνωστού πρωταγωνιστή σε βάρος της ανυπεράσπιστης γυναίκας και περιγράφει στην «Espresso» τις στιγμές τρόμου που βίωσε η άτυχη μητέρα:

«Εγώ ήμουν στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου το μεσημέρι του Σαββάτου και περίμενα έναν φίλο μου, που είχαμε ραντεβού. Εκείνη τη στιγμή άκουσα φωνές ακριβώς από πίσω μου και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Βλέπω έναν άνδρα να έχει πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι περίπου τριών χρονών και να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Πολύ δυνατά χτυπήματα!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βρετανίδα διερμηνέας, Ζ.Μ, που απέβαλε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μετά από επίθεση που δέχθηκε από το γιο του διάσημου ηθοποιού, σοκάρει με την περιγραφή της, που δημοσίευσε στο facebook:

«Όταν έγραψα ότι ήμουν διερμηνέας στο Β’ αυτόφωρο τριμελές στη δίκη του, πέσανε από δω μέσα να με φάνε ζωντανή, δεξιοί και αριστεροί.

Τότε είχε φάει 4 χρόνια, αλλά να τα εκτίσει στο ψυχιατρείο. Με το νόμο Παρασκευόπουλου βγήκε και είναι δημόσιος κίνδυνος. Εμένα επειδή διερμηνεύω, με απείλησε πως όταν βγει θα με σπάσει στο ξύλο…

Ο νεαρός Πρέκας Δημήτριος ήταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και χρόνιος χρήστης ψυχοτρόπων ουσιών. Ο δε Κώστας τον είχε αποκηρύξει ως γιο, αλλά και ο ίδιος ο δράστης μισούσε τις γυναίκες. Η δίκη του έγινε πρόπερσι το δεκαπενταύγουστο στο κτήριο 7 της Ευελπίδων. Εγώ, παιδιά, το έμαθα από τους αστυνομικούς πως είναι γιος του Πρέκα. Στη δικογραφία είχε άλλο όνομα. Το πατρικό της μάνας του.

Θα ψάξω να βρω το δικόγραφο και θα το δημοσιεύσω. Η καταδικαστική απόφαση ήταν χωρίς αναστέλλουσα δύναμη. Όσο γινόταν η δίκη, ήταν σαν να μην καταλάβαινε και καλά. Μόλις άκουσε την “καμπάνα”, άρχισε να ουρλιάζει, να βρίζει την Έδρα, τον Πρόεδρο Γεράσιμο Βρυώνη, την Εισαγγελέα Παναγιώτη Φακού, εμένα…

Όταν ήρθε ή ώρα να του βάλουν χειροπέδες για να τον οδηγήσουν στο κτήριο 12 για να εκδοθεί το φυλακιστήριο, δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί… κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου 9… Είναι πολύ σωματώδης».

Επιμέλεια: Στέλλα Μεϊμάρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης