Στο σκαμνί οι «παιδεραστές» του Ιλίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009, 07:08
Στο σκαμνί οι «παιδεραστές» του Ιλίου
Στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα αναβιώσει σήμερα η ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον Δεκέμβρη του 2007, με την «μάνα» που εξέδιδε την ανήλικη κόρη της, αλλά και δύο ακόμη παιδάκια φιλικής οικογένειας σε ηλικιωμένους στο Ίλιον. Ανάμεσα σε αυτούς που «γεύονταν» την παιδική αθωότητα και ένας ιερέας!

Στο εδώλιο θα καθίσουν οι τέσσερις κατηγορούμενοι που –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν επί πολλά χρόνια τα τρία ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για την 35χρονη… μάνα-μαστροπό Ειρήνη Τσονοπούλου, τον φίλο της Σπύρο Σουχλέρη, τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο και τον συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι οι εξής:
α) Σωτήρης Παπαδόπουλος: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας του

β) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιού

γ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετών

δ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κ.α.

Διαβάστε επίσης:

Επιτέλους στο σκαμνί, δύο χρόνια μετά, οι παιδεραστές στο Ίλιον, Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 21:12.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009, 07:41