Στο σκοτάδι βυθίστηκε ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 21:43
Στο σκοτάδι βυθίστηκε ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου

Στο σκοτάδι βυθίστηκε ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής, αφού για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.

Εκατοντάδες επιβάτες πτήσης με προορισμό τη Στουτγκάρδη περιμένουν καθηλωμένοι στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, αφού δεν μπορούν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος καθώς δεν λειτουργούν τα μηχανήματα για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ελέγχου των ταξιδιωτικών εγγράφων και το check in.

Η ταλαιπωρία είναι άνευ προηγουμένου με τον εκνευρισμό να είναι διάχυτος, καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε η γεννήτρια ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα που σημειώνεται διακοπή του ρεύματος στο αεροδρόμιο.

Το απόγευμα της Παρασκευής εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν για ώρες να επανέλθει το ρεύμα και να μπορέσουν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, ενώ και όσοι έφτασαν ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, δεδομένου ότι ο ηλεκτρικός τάπητας μεταφοράς των αποσκευών δεν λειτουργούσε και δεν μπορούσαν να παραλάβουν τις βαλίτσες τους.

 

Πηγή: tempo24.news

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 21:43