Στο σπίτι του στην Καλέσα Ηρακλείου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017, 18:14
Στο σπίτι του στην Καλέσα Ηρακλείου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης
Για το σπίτι του στην Καλέσα Ηρακλείου αναχώρησε λίγο πριν τις 17.30 τη Δευτέρα από το Ρέθυμνο, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο 53χρoνος επιχειρηματίας, μετά την επιτυχή επιχείρηση της απελευθέρωσής του μετά από 186 ημέρες ομηρείας, μεταφέρθηκε σε χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, στη Σχολή Αστυφυλάκων, όπου εξετάσθηκε από ειδικό γιατρό, ενώ δίπλα του βρισκόταν ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ και μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν καλά στην υγεία του και με πλήρη διαύγεια, έφερε ωστόσο εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την παραμονή του στη Σχολή Αστυφυλάκων έδωσε στους αστυνομικούς σημαντικές πληροφορίες για την πολυήμερη κράτησή του.

Για την υπόθεση η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για 7 συλλήψεις, ωστόσο στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου προσήχθησαν και εξετάζονται και άλλα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η επίσημη παρουσίαση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στα Χανιά, όπου αναμένονται ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κώστας Τσουβαλάς.

Για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ΕΛΑΣ εξέδωσαν πολλοί φορείς του νησιού.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017, 18:14