Μετά τον Παν. Λαφαζάνη τον επικεφαλής της ΛΑΕ, και άλλα άτομα τα οποία κλήθηκαν να απολογηθούν για τη δράση τους στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, παρόμοια κλήση για απολογία έλαβαν και ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος του «Κόμματος Πειρατών Ελλάδος», η Αυγή Βουτσινά, μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α καθώς και ο Αντώνης Μαυρομμάτης, μέλος της Λαϊκής Ενότητας.

Η Αυγή Βουστινά σημειώνεται πως είναι η γυναίκα η οποία τον Ιανουάριο του 2016 είχε πετάξει μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με δεδομένο ότι αυτές οι κλήσεις γίνονται με πρωτοβουλίες αυτού του αμαρτωλού Τμήματος της Γενικής Ασφάλειας, οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι βαρύτατες, αφού πλέον επιδίδεται σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού που θυμίζει παλιές ανώμαλες πολιτικά περιόδους, σε βάρος της ΛΑ.Ε, του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και του δυναμικού αλλά και αποτελεσματικού Κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Ο Θανάσης Γούναρης η Αυγή Βουτσινά, και ο Αντώνης Μαυρομμάτης κλήθηκαν σε απολογία για την Τετάρτη 28/11/18» αναφέρεται σε δημοσίευση της ιστοσελίδας iska.gr, που απηχεί τις απόψεις της Λαϊκής Ενότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης