Ελεύθεροι οι συλληφθέντες στην Κερατέα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011, 10:36
Θανάσης Βλαντός
Ελεύθεροι οι συλληφθέντες στην Κερατέα
Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί οι δύο 25χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ στα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο Χ.Υ.Τ.Α., στην Κερατέα. Ο ανακριτής λίγο μετά τις 14:00 τους άφησε ελευθέρους, με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα.

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής και αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις σε απόσταση τουλάχιστον 700 μέτρων μακριά από το σημείο όπου διαδραματίζονταν τα επεισόδια.


Οι δύο συλληφθέντες βαρύνονται με κακουργηματικές πράξεις και συγκεκριμένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών, έκρηξη, εμπρησμό και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και διατάραξη κοινής ειρήνης.Οι ίδιοι αρνήθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι συνελήφθησαν την ώρα που γύριζαν από βραδινή διασκέδαση.Πολλοί κάτοικοι της Κερατέας συγκεντρώθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δύο 25χρονους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011, 14:34