Σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του 37χρονου Πακιστανού στο Τυμπάκι το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Οι τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, οδηγήθηκαν την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδει το cretapost, η μεγάλη παρέα Πακιστανών το βράδυ της Τρίτης είχε δώσει ραντεβού θανάτου, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας 29χρονος.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν συνολικά σε 17 συλλήψεις ανδρών, με τους τρεις να είναι οι φερόμενοι υπεύθυνοι της ανθρωποκτονίας του 37χρονου, ανάμεσά τους κι ένας 16χρονος.

Κρατούσαν από καδρόνια, μαχαίρια μέχρι και… σκεπάρνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρματωμένοι» φαίνεται πως ήταν οι Πακιστανοί που συνεπλάκησαν στο Τυμπάκι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, οι περίπου 20 άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που είχαν για τα μεροκάματα.

Οι έντονες λογομαχίες εξελίχθηκαν σε άγρια συμπλοκή, με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν καδρόνια, ξύλα, ενώ βγήκαν μαχαίρια και… σκεπάρνια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος να δεχθεί μαχαιριά στο στήθος και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο, ενώ παράλληλα ένας 29χρονος δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 29χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Μετά την άγρια συμπλοκή οι συμμετέχοντες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στην περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις σκηνές βίας

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ-καρέ τις ασύλληπτες σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στο Τυμπάκι μεταξύ πολυμελών ομάδων Πακιστανών εργατών με φόντο τον έλεγχο των μεροκάματων, τη μη καταβολή
μισθωμάτων για τα ενοίκια αλλά και… σεξουαλικής φύσεως ζητήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης