Στον ανακριτή η μητέρα της Άννυ - Τι θα υποστηρίξει

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 13:00
Στον ανακριτή η μητέρα της Άννυ - Τι θα υποστηρίξει
Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε στις 12.55 μ.μ. η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, η οποία δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο από τον βιολογικό της πατέρα.

Η μητέρα καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που επέφερε τον θάνατό της και ψευδορκία.

Την Τρίτη, ο πατέρας της δολοφονηθείσας, ο Σάββας, κρίθηκε προφυλακιστέος από τις δικαστικές αρχές και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί.

«Δεν ήξερα τιποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου».

Αυτό θα υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η 25χρονη μητέρα της Άννυ, που βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και ψεύδορκια.

«Επαναλαμβάνω, εγώ το παιδί το άφησα για να πάει στη γιαγιά του, μητέρα του συγκατηγορουμένου μου όπως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος» θα πει.

«Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα ειναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του» αναφέρει στο υπόμνημά της.

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία κι ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι «τώρα εκ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκο, δεν ξέρω πως, αλλά όλα το δείχνουν...».

Το υπόμνημα της μητέρας της 4χρονης:

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 14:18