Βίντεο-φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας
Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες για την ανθρωποκτονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, το βράδυ της 15ης Αυγούστου στον λόφο του Φιλοπάππου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απολογιών των κατηγορουμένων, χωρίς την παρουσία δικηγόρου.
Εναντίον και των τριών έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 17 και 28 ετών και ένας 25χρονος Ιρακινός οι οποίοι και αποπειράθηκαν να κλέψουν την τσάντα και το κινητό της 23χρονης φίλης του άτυχου φοιτητή και κατά την ενέργειά τους αυτή ο 25χρονος έπεσε από τον βράχο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Απ’ την πλευρά τους οι τρεις συλληφθέντες αναφέρουν οτι ο άτυχος νέος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον βράχο.

«Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Δημήτρης Τσοβόλας συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 25χρονου θύματος των τριών κατηγορουμένων.
Δείτε τις δηλώσεις του κου Τσοβόλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και οι Χρυσαυγίτες στην Ευελπίδων

Το παρών στα δικαστήρια από νωρίς το πρωί έδωσαν οι Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τους βουλευτές τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό, με σκοπό να προκαλέσουν αναταραχή με γενικευμένα ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον πόνο που προκάλεσε το τραγικό περιστατικό στου Φιλοπάππου.

Τελικά λόγω του αστυνομικού κλοιού δεν συνέβη τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δηλώσεις βουλευτών έξω από το κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης