Το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ο 42χρονος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο ύψους του Πλατάνου από τους αστυνομικούς της Ηλείας, ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πύργου, όπου του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή καθώς και για άλλα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα (εκβίαση, εξύβριση, απειλή, κ.ά.) και στη συνέχεια παραπέμφθηκε για απολογία στην Ανακρίτρια Ηλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος κρατείται προσωρινά στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ενώ μετά την αυριανή απολογία του θα ακολουθήσει η μεταγωγή του στις φυλακές Ναυπλίου, ανεξάρτητα από το εάν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο 42χρονος έχει καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του για παλαιότερα αδικήματα και τους τελευταίους μήνες εξέτιε την ποινή του εκτελώντας κοινωνική εργασία στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ύστερα από σχετικό αίτημα που είχε γίνει αποδεκτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», τον περασμένο μήνα παραβίασε τους όρους καθώς απείχε από το πρόγραμμα της κοινωνικής εργασίας, με συνέπεια να ανακληθεί η σχετική απόφαση και να παραγγελθεί η φυλάκισή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης