Συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι δύο απαγωγείς του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 18.20 το απόγευμα οι δύο δράστες πέρασαν την είσοδο του κτηρίου στην Ευελπίδων. Ο ένας εκ των δύο είχε καλυμμένα με κουκούλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή για να απολογηθούν. Τελικά ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία έως τη Δευτέρα για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To κρησφύγετο των απαγωγέων

Στο βιομηχανικό πάρκο Κερατέας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Σεραφείμ και Ειρήνης, είχε στηθεί το κρησφύγετο των απαγωγέων του Μ. Καραμολέγκου.

Εκεί μετέφεραν οι απαγωγείς τον βιομήχανο το πρωί της Τετάρτης, αφού τον περιέφεραν όλο το βράδυ μέσα στο πορτ παγκάζ αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, οι απαγωγείς περιφέρονταν σε διάφορες περιοχές έως τις 06:00 το πρωί και στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου τον έβγαλαν από το πορτ-μπαγκάζ του δικού του αυτοκινήτου, το εγκατέλειψαν εκεί και τον έβαλαν σε άλλο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα ταξί που είχαν κλέψει με την απειλή όπλου πριν από ένα μήνα περίπου από το Ν. Ηράκλειο Αττικής και άλλαζαν συνεχώς πινακίδες κυκλοφορίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι αστυνομικοί εκφράζουν την ελπίδα να προκύψουν νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τρίτου δράστη της απαγωγής.

Νωρίτερα, ο γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, εξήγησε σε δηλώσεις του πως οι δράστες δεν εργάζονταν στην αρτοβιομηχανία και ως εκ τούτου ήταν παντελώς άγνωστοι για τον ίδιο.
 
Διαβάστε επίσης:

Που βρισκόταν το κρησφύγετο των απαγωγέων του Μ. Καραμολέγκου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 17:09

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης