Στον εισαγγελέα ο ληστής του ταχυφαγείου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, 12:48
Στον εισαγγελέα ο ληστής του ταχυφαγείου

Φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο 20χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής υστέρα από την καταδίωξη του στον Νέο Κόσμο στην προσπάθειά του να αρπάξει με τον συνεργό του το χρηματοκιβώτιο γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 190, στο Παλαιό Φάληρο. Με την απειλή των όπλων τους, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και πήραν το χρηματοκιβώτιο. Την ίδια ώρα είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο. Οι δράστες, όπως-όπως, άφησαν το χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθησε καταδίωξη και στην οδό Κυνοσάργους στο Νέο Κόσμο το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, καθώς έπεσε πάνω σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 20χρονο Αλβανικής καταγωγής ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Το αυτοκίνητο, που όπως αποδείχτηκε ήταν κλεμμένο, θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την συλλογή αποτυπωμάτων. Στο μεταξύ ο νεαρός θα εξεταστεί από αστυνομικούς της ασφάλειας ώστε να διαπιστωθεί αν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν ή αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, 13:05