Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κατέφθασαν λίγο μετά από τις 11:00 του Σαββάτου ο πατέρας και ο γιος που κατηγορούνται για τον θάνατο του 15χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά κυνηγετικού όπλου μέσα στο σπίτι τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο 15χρονος που κρατούσε το κυνηγετικό όπλο και ο 56χρονος πατέρας του αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους λίγο μετά τη 13:00. Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 15χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και ο 56χρονος πατέρας του αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Κατά την άφιξή τους στον εισαγγελέα δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής εκτυλίχθηκε μια τραγωδία στην περιοχή Ηλιούπολη του Ευόσμου, όταν ο άτυχος 15χρονος έπεσε νεκρός από καραμπίνα που κρατούσε ο συνομίληκος φίλος του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο «ΑΧΕΠΑ» και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επιζήσει.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί φίλοι από το δημοτικό και έκαναν κολλητή παρέα, καθώς έμεναν κοντά και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μόνα τους την ώρα της τραγωδίας.

Πηγή: thesstoday.gr, grtimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης