Με στόχο να συγκεντρώσουν 500 κιλά αρτοσκευάσματα για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, θα βρεθούν σήμερα στο Λευκό Πύργο οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 2.30 μμ αντιπροσωπεία του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο Λευκό Πύργο και θα συγκεντρώνει προϊόντα που θα φέρνουν συνάδελφοί τους από τους «φούρνους της γειτονιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα θα φορτωθούν απευθείας σε δύο φορτηγά και στις 15.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή προς τα σύνορα και τα αρτοσκευάσματα να παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

«Μακάρι να ξεπεραστεί ο αρχικός στόχος των 500 κιλών και τα μέλη μας να φέρουν ακόμα περισσότερα προϊόντα», δήλωσε στο ΑΜΠΕ η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», Ελισάβετ Κουκουμέρια, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε πρόβλημα χώρου, αφού είμαστε διατεθειμένοι να γεμίσουμε ακόμα και τα αμάξια και τα φορτηγάκια μας».

Σύμφωνα με το Σωματείο τα προϊόντα που θεωρούνται πιο χρήσιμα για τους πρόσφυγες είναι φρυγανιές, κουλουράκια κάθε είδους, κρουασάν και τσουρέκια, όλα σε ατομικές συσκευασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης